Nieuws uit de klas.


December 2017.

Goede doel: de Hulphond,

Afgelopen donderdag hebben de kinderen kennis gemaakt met een echte hulphond. Ongelofelijk wat een hulp zo'n lieve hond kan bieden! De Hulphond is het goede doel waar de opbrengst van onze kerstmarkt naar toe gaat.


Muziekles.
Een keer in de twee weken komt juf Karen ons muziekles geven. Vandaag heeft ze een nieuw lied aangeleerd en mochten wij er ook muziek bij maken. De volgende instrumenten hebben we gebruikt: de bellen, woodblocks, sambaballen, triangels, trommels, tamboerijnen Ún Ukelele's!
Kijk ons eens muzikaal zijn!
                                
         
Sinterklaas.
5 december heeft de Sint ons een bezoek gebracht met zijn pieten. Foto's daarvan heeft u kunnen zien op de Facebook pagina van de school.
Hier ziet u nog wat foto's van de strooiochtend:
   

Beloning!
En omdat we zo hard hebben gewerkt de laatste maanden, had juf Inge een leuke verrassing voor ons, bioscoop in de klas! Daar hoort natuurlijk ranja met wat lekkers bij!
Oktober 2017.

Hoog bezoek van de burgemeester van Gemert-Bakel. Als afsluiting van de kinderboekenweek kwam hij bij ons op school een boek voorlezen.
De kinderen mochten de burgemeester nog allerlei vragen stellen.


De vos uit het boek "de Gruffalo' werd op de kralenplank nagelegd.


Het opreden van onze groep tijdens het Open Podium was weer een groot succes!


De gymles vinden de kinderen altijd weer erg leuk om te doen.Dit jaar hebben we weer muziekles van juf Karen, allerlei instrumenten komen aan bod en we zingen leuke liedjes.